İleri Düzey Eğitim Programında dereceye girenlerin ödülü Rize Şube Başkanımız tarafından verildi

İleri Düzey Eğitim Programında dereceye girenlerin ödülü Rize Şube Başkanımız tarafından verildi

Hak-İş'in, Müsiad ile birlikte 18.04.2016 - 17.12.2017 döneminde başarıyla uyguladığı "Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Artırılması Teknik Destek Projesi"nin İleri Düzey Eğitim Programında dereceye girenlerin ödülleri verildi.

Programa, Hak-İş Rize İl Başkanı ve D. Karadeniz Rize Şube Başkanımız Sultan Murat Karadağ, Şube Başkan Yardımcılarımız Necdet Hacıosmanoğlu, Hasan Fehmi Bursalı, Fatih Kandemir, Kadın Komitesi Başkanımız Dilek Kansız ve Kadın Komitesi Üyeleri, ödül alan temsilci ve üyelerimiz katıldı.

Ödüller, Hak-İş Konfederasyon Başkanı Mahmut Arslan adına Hak-İş Rize İl Başkanı ve D. Karadeniz Rize Şube Başkanımız Sultan Murat Karadağ, Şube Başkan Yardımcılarımız ve Kadın Komitesi Başkanımız tarafından takdim edildi.

Ödül töreninin ardından kadın komitemiz öncülüğünde Rize şubemizde düzenlenen kadın üye buluşmamızı gerçekleştirildi. Çaykur Pazar, Işıklı, Gündoğdu, Cumhuriyet, Camidağı, Kalecik İyidere ve Zihniderin Çay Fabrikalarından gelen kadın üyelerimizle istişare ederek yaklaşan sözleşmeyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 5 Şubat 2019 Salı