Kadın Üyelerimize yönelik eğitimlerimizin dördüncüsünü İstanbul 1.nolu şubemizde yaptık

Kadın Üyelerimize yönelik eğitimlerimizin dördüncüsünü İstanbul 1.nolu şubemizde yaptık

Sendikamıza bağlı şube ve işyerlerimizde çalışan kadın üyelerimize yönelik düzenlenen “Davranış Değişimi Odaklı Kişisel Gelişim” eğitimlerinin dördüncüsü 29 Ocak 2019 tarihinde İstanbul 1.nolu şubemiz için gerçekleştirildi.

Sendikamız Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanı Eda Güner koordinatörlüğünde gerçekleştirilen eğitimimize İstanbul 1.nolu şubemizin örgütlü olduğu Önem Gıda, Biskot ve CCC işletmelerinden toplam 15 kadın üye katıldı.  

Kadın Komitesinin devam eden faaliyetleri konusunda bilgilendirme yapan Eda Güner'in ardından istanbul 1.nolu şube başkanımız Zeki Toslu açılış konuşmasını yaptı.
Toslu "Kadın üyelerimizin sendikal faaliyetlerde yer almasını, eğitim taleplerini bize iletebilmesini, güçlü ve kendinin farkında kadınlar olarak sendikamıza katkı sağlamalarını istiyoruz. Bunun için şube yönetimimizle birlikte kadın üyelerimize tüm desteği sunacağız" dedi.

Eğitimin moderatörlüğünü Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Ceren Cebeci yaptı. Kadın üyelerimizin kendini tanıması, motivasyonunun ve aidiyetinin artmasını hedefleyen eğitimlerde bütünsellik, temel iletişim yetkinlikleri, dinleme vb konulara ilişkin interaktif ve uygulama odaklı bir yaklaşım uygulandı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 4 Şubat 2019 Pazartesi