Biskot Ailesinin Piknik Şöleni Coşkulu Geçti

Biskot Ailesinin Piknik Şöleni Coşkulu Geçti

İstanbul Silivri'de hizmet veren BİSKOT Bisküvi Gıda San. ve TİC. A. Ş. çalışanları, aileleri, yöneticileri ve İstanbul I Nolu Şubemizin katılımıyla birlikte 6 Ağustos 2017 tarihinde Çatalca Şıramandere piknik alanında Geleneksel Yaz Pikniği`nde bir araya geldi.

PİKNİKTE SÜRPRİZLER VARDI
Yoğun ve hareketli bir tempoda çalışmalarını sürdüren fabrika personeli, eşleri ve çocuklarıyla beraber düzenlenen piknikte eğlendi, stres attı. Piknikte palyaço, animasyon gösterileri, halat çekme, mumyalama, çuval, yumurta taşıma gibi çeşitli oyunlar oynanırken; çocuklar için pamuk şeker, patlamış mısır ve dondurma ikram edildi ve hediye çekilişi yapıldı.

İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Sadi Yılmaz, "geleneksel olarak tüm çalışanların aileleriyle birlikte katıldıkları bu piknik organizasyonunda hem iyi zaman geçiriyor, hem de iş yoğunluğunu ve stresini burada değişik animasyonlarla ve etkinliklerle üzerimizden atıyoruz.  Amacımız  bir yandan çalışanların kaynaşmasını sağlamak, bir yandan da moral ve motivasyonunu arttırmak” dedi.

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 7 Ağustos 2017 Pazartesi