Şube Kadın Komitesi toplantılarımız devam ediyor

Şube Kadın Komitesi toplantılarımız devam ediyor

Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanımız Eda Güner ve Başkan Yardımcımız Aybüke Bengü Özmutaf’ın katılımıyla şubelerimizde kadın komitesi toplantıları yapılarak, yeni proje fikirleri üretildi.

İlk toplantı 17 Ekim 2018 tarihinde İstanbul 1.Nolu şubemizde, ikinci toplantımız 18 Ekim 2018 tarihinde Gebze Şube Başkanlığımızda, üçüncü toplantımız 7 Kasım 2018 tarihinde Doğu Karadeniz Şube Başkanlığımızda, dördüncü toplantımız Çorlu Şubemizde, beşinci toplantımız ise 19 Kasım 2018 tarihinde Karaman Şubemizde gerçekleştirildi.

Toplantılar, şubelerimize bağlı işyerlerinden Ülker Çikolata, Silivri Biskot, Önem Gıda, Atlas Gıda, UNO Unmaş, Reform Gıda, Çaykur, Unilever Çorlu ile Konya ve Biskot Bisküvi fabrikalarında çalışan Kadın Komitesi Başkan ve Başkan yardımcılarımız, kadın temsilcilerimiz ve Şube Başkanlarımızın katılımıyla yapıldı.

Yapılan toplantılarda çalışan kadınların ihtiyaç, talep ve beklentileri, mevsimlik çalışan kadın işçilerin yaşadıkları sorunlar ve kadın çalışanlara yönelik yapılacak proje faaliyetleri tasarlandı. Ayrıca şube kadın komitemiz tarafından işyerlerinde sendikal haklar, iletişim ve motivasyon, liderlik gibi konularda eğitim verilmesi talep edildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 22 Kasım 2018 Perşembe