Genel Başkanımız Gebze Şube Temsilciler Meclisi'ne katıldı

Genel Başkanımız Gebze Şube Temsilciler Meclisi'ne katıldı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Gebze Şube Temsilciler Meclisi Toplantısında işyeri sendika temsilcilerimiz ile bir araya geldi.

Gebze Şube 2017 yılının ilk "Temsilciler Meclisi Toplantısı” 18 Temmuz 2017 tarihinde Gebze Hegsagone Hotel toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkanımızın yanı sıra, Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Genel Başkan Danışmanımız Abdulhalik Damar, Gebze Şube Başkanımız Mustafa Şahin, Şube Başkan Yardımcılarımız, Eğitim Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan ile Gebze şubemizin örgütlü olduğu Reform Gıda, Besler Gıda, PNS Pendik Nişasta, Kellogg's Med, Unmaş, Donuk Fırıncılık, Atlas Gıda, Lesaffre Maya, Çizmeci Gıda işyerlerinde çalışan işyeri sendika Baş Temsilci ve Temsilcilerimiz katıldı.

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, üyelerimizin çalışma hayatında mağduriyet yaşamaması için var gücümüzle  çalışıldığını, Öz Gıda İş Sendikası olarak her zaman işçinin yanında yer alma anlayışından vazgeçilmeyeceğine vurgu yaptı. Sendikal çalışmalarımızın yanı sıra ülke gündemine yönelik de değerlendirmelerde bulunan Şahin, Öz Gıda İş teşkilatının insanımıza ve milletimize hizmet davasında her zaman onur verici bir mücadele ortaya koymuştur. istikrarlı bir Türkiye için Öz Gıda İş olarak, bizler her zaman buradayız” dedi.

Toplantıda, çalışma hayatında yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca işletmelerdeki sorunlar ve talepler, yeni bağıtlanacak toplu iş sözleşmeleri ile ilgili değerlendirmeler, Şube faaliyetleri, örgütlenmeler ve yapılması planlanan sosyal aktiviteler konuları masaya yatırıldı.

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 24 Temmuz 2017 Pazartesi