Reform Gıda’dan emekli olan personellere plaket

Reform Gıda’dan emekli olan personellere plaket

Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, örgütlü olduğumuz Reform Gıda Pazarlama San. ve Tic. A.Ş.’nin 12 Ekim 2018 tarihinde emekli olan personele düzenlemiş olduğu veda programına katıldı.

Çukutli, uzun yıllar Reform Gıda’da hizmet veren ve emekliliği gelen üyelerimiz Yakup Gürdamur ve Hasan Hüseyin Kılıç’ı tebrik ederek bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür plaketi takdim etti.

Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli’nin Plaket takdiminde yaptığı konuşmada “Bu güzide kurumda yıllardır hizmet vererek emekliye ayrılan arkadaşlarıma şimdiye kadar kurumumuza verdikleri ve yaptıkları katlılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum. Hayat devam ediyor ve bundan sonra da başka alanlarda güzel ve hayırlı hizmetlerine devam edeceklerine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Ayrıca Reform Gıda’da operatörlüğe hak kazanan çalışanların sertifikalarını da Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli’nin yanı sıra Fabrika Direktörü İsmail Özturan, İşletme Müdürü Ahmet Vural, Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcılarımız Cemal Öztürk ve İbrahim Otlak takdim etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 16 Ekim 2018 Salı