Çukutli, Karaman Şube Temsilciler Meclisi Toplantısına Katıldı

Çukutli, Karaman Şube Temsilciler Meclisi Toplantısına Katıldı

Genel Başkanımız Halil Çukutli, Genel Başkan Yardımcımız Adnan Gürsoy ile birlikte 26 Mart 2024 tarihinde yapılan Karaman Şube Temsilciler Meclisi Toplantısına katılarak işyeri sendika temsilcilerimiz ile bir araya geldi.

Karaman Şube Başkanlığımız, 2024 yılının ilk Temsilciler Meclisi Toplantısını Şube toplantı salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda Karaman Şube Başkanımız Ahmet Serdar Taş, Şube Başkan Yardımcılarımız, Şube Kadın Komitemiz ile Karaman Şubemize bağlı olan Ülker Gıda, Ak Gıda Karaman ve Kahramanmaraş, Slava Süt ve Antalya Unmaş işyerlerinde çalışan işyeri sendika Baş Temsilci ve Temsilcilerimiz de yer aldı.

Genel Başkanımız Halil Çukutli, temsilcilerimize hitaben yaptığı konuşmasında dünya ve Türkiye gündemindeki son gelişmeler, Lezita Grevi, örgütlenme ve kronikleşmiş sorunlarımızı değerlendirdi. Konuşmasının ikincisi kısmında ekonomideki dalgalanmalardan bahseden Çukutli, buna paralel olarak işletmelerin durumu, işsizlik oranları ve çalışma hayatında yer alan sorunlara yönelik sendikal anlamda bakış açımızı anlattı. Ayrıca müzakeresi devam eden ve imzalanan toplu iş sözleşmeler ile yapılacak eğitimlerimiz hakkında değerlendirmelerde bulunan Çukutli, temsilcilerimizden gelen soruları da yanıtladı.

Toplantının devamında, çalışma hayatında yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca işletmelerdeki sorunlar ve talepler, yeni bağıtlanacak toplu iş sözleşmeleri ile ilgili değerlendirmeler, şubenin yaptığı faaliyetler, örgütlenmeler ve yapılması planlanan sosyal aktiviteler masaya yatırıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 27 Mart 2024 Çarşamba