Ülker Bisküvi Gebze’de Emek Kazandı

Ülker Bisküvi Gebze’de Emek Kazandı

Sendikamız Öz Gıda İş olarak bir önemli toplu iş sözleşmesini daha başarıyla tamamladık. Gebze Ülker Bisküvi Fabrikası’nda çalışan 980 üyemizi kapsayan, 01 Ocak 2026 – 31 Aralık 2027 yürürlük süreli Toplu İş Sözleşmesi, 17 Nisan 2026 tarihinde yapılan son oturumun ardından anlaşmayla imzalandı.
 
Üyelerimizin hak ve kazanımlarını büyütmek için yürüttüğümüz müzakereler, kararlı ve ilkeli duruşumuz sayesinde güçlü bir şekilde sonuçlandı.
 
Gerçekleştirilen müzakerelerde;
Genel Başkanımız Ramazan Gülpolat,
Genel Başkan Yardımcımız Emrah Akın,
İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Eylem Özgür,
Endüstriyel İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce,
İnsan Kaynakları Genel Müdürü Alper Kantar,
Üretim Genel Müdürü İsmail Özturan,
Fabrika Direktörü Ahmet Hacıarifoğlu,
İnsan Kaynakları Direktörü Fatma Yılmaz,
Gebze Şube Başkanımız Cemal Öztürk,
Şube Başkan Yardımcımız Özlem Türk ve temsilcilerimiz yer aldı.
 
İmzalanan sözleşmeyle birlikte ücretlerde önemli artışlar sağlandı, sosyal yardımlar güçlendirildi ve üyelerimizin lehine yeni haklar kazanıldı. Bu tablo, örgütlü gücün ve birlikte hareket etmenin en somut sonucudur.
 
Genel Başkanımız Ramazan Gülpolat, imza sonrası yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:
 
“Bu sözleşmeyle üyelerimizin emeğinin karşılığını büyüttük. Masada elde ettiğimiz her kazanımın arkasında birlik, kararlılık ve güçlü bir mücadele var. Biz dün olduğu gibi bugün de üyemizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz. Bu sözleşmenin tüm üyelerimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”
 
Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 17 Nisan 2026 Cuma