Karaman Ülker Gıda Toplu İş Sözleşmesinde İmzalar Atıldı

Karaman Ülker Gıda Toplu İş Sözleşmesinde İmzalar Atıldı

Genel Başkanımız Ramazan Gülpolat, Karaman Ülker Gıda ile sendikamız Öz Gıda İş arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi imza törenine katıldı.

14 Nisan 2026 tarihinde yapılan son oturumun ardından Genel Başkanımız Ramazan Gülpolat ve işveren yetkilileri arasında imzalanarak yürürlüğe giren imza törenine;

İşveren yetkililerinin yanısıra Genel Başkan Yardımcımız Duran Çiçek, Karaman Şube Başkanımız Ahmet Serdar Taş ve Temsilcilerimiz yer aldı.

Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili değerlendirmede bulunan Genel Başkanımız, sürecin başarılı bir şekilde tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Çalışanların haklarını azami ölçüde koruyarak hem hizmetlerin kalitesini hem de verimliliğini sağlayacak bir sözleşmeyi hayata geçirmiş olmak gerçekten çok önemli. Bu nedenle emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyor, toplu sözleşmemizin çalışma hayatımıza, sendikamıza ve işverenimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Toplu iş sözleşmesi 01.01.2026-31.12.2027 tarihleri arasında geçerli olmak üzere 2 yıl süre ile yürürlükte kalacak.
 
Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 14 Nisan 2026 Salı