TARİŞ işletme toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı

TARİŞ işletme toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı

Sendikamız ile Tariş Üzüm Tarım Satış Kooperatifleri arasında bir süredir devam eden ve 280 işçiyi kapsayacak olan 01.01.2024 – 31.12.2025 yürürlük süreli işletme toplu iş sözleşmesi, 3 Nisan 2024 tarihinde anlaşma ile sonuçlanarak imzalandı.

Tariş Alaşehir fabrikasında yapılan müzakereye, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Tariş Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Şen, Genel Müdür Hasan Özer Orhan, Ürün Koordinatörü Mustafa Özer, Alaşehir Entegre Müdürü Mehmet Işık, Personel Şefi Veli Akçay, Muhasebe Şefi Şenol Korkusuz, İK Şefi Asuman Rahime Sezgin, İzmir Şube Başkanımız İbrahim Otlak, Şube Başkan Yardımcımız İzzet Ertürk, Hukuk Müşavirimiz Av. Mecit Zeren, Tis Uzman Yardımcımız Muhammet Peçe, İşyeri Temsilcilerimiz Sevgi Kargın ve Yasemin Koç katıldı.

İmza sonrası değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Sözleşme döneminde duruşu, emeğin emekçinin hakları konusundaki hassasiyeti, çalışanlarına gösterdiği yakın ilgi ve destek için Tariş yönetimine bir kez daha teşekkür ediyor, sözleşmenin tüm taraflara ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Şen’in de sözleşmenin hayırlı olması yönünde yapmış olduğu konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesi, karşılıklı imzalanarak yürürlüğe girdi.

Üyelerimiz bilgilendirildi
İmza sonrası üyelerimizle birlikte bir toplantı yapan Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, toplu iş sözleşmesinde varılan anlaşmanın detayları hakkında üyelerimize açıklamalarda bulundu. Soruları cevaplandırdı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 4 Nisan 2024 Perşembe