Sendikamız ile AOÇ arasında Toplu İş Sözleşmesi ve Ek Protokol imzalandı

Sendikamız ile AOÇ arasında Toplu İş Sözleşmesi ve Ek Protokol imzalandı

Genel Başkanımız Halil Çukutli, AOÇ (Atatürk Orman Çiftliği) ile Sendikamız Öz Gıda İş arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü” imza törenine katıldı.

İmza töreni; Genel Başkanımız Halil Çukutli’nin yanı sıra Atatürk Orman Çiftliği Genel Müdürü Yener Yıldırım, Genel Müdür Yardımcı Vekil Mustafa Kurtuluş, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, AOÇ Meyve Suyu Fabrika Müdürü ve Süt Fabrikası Müdür Vekili Gökhan Özen, Personel Destek Hizmetleri Müdürü Osman Gürer, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Hukuk Müşavirimiz Av. Mecit Zeren, Tis Uzmanımız Muhammed Peçe ve Temsilcilerimizin katılımı ile Öz Gıda İş Sendikası Genel Merkez Toplantı Salonunda 22 Kasım 2023 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

“15.02.2023-14.02.2025 Yürürlük süreli Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü”nün imzaları Genel Başkanımız Halil Çukutli, AOÇ Genel Müdürü Yener Yıldırım, Genel Müdür Yardımcı Vekili Mustafa Kurtuluş, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ ve Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek tarafından atıldı. Protokol hükümleri 15 Ocak 2024 tarihinde yürürlüğe girecek.

İşçilerimizi ve işletmemizi daha iyi noktalara taşımak temel gayemizdir
Törende konuşan Genel Başkanımız Çukutli, “İşçilerimizin emeği bizler için çok önemli, gece gündüz demeden alın teriyle emek veren çalışanlarımızı ve işletmemizi daha iyi noktalara taşımak temel gayemizdir. Bunun için Genel Müdürümüz Yener Yıldırım ve Yönetim Kuruluna işbirliği ve çabaları için teşekkür etmek istiyorum. Tüm işçilerimizle birlikte işletmemizi daha iyi noktalara ulaştırmak için azim ve kararlılıkla çalışmamızı sürdüreceğiz.” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 22 Kasım 2023 Çarşamba