Natura Gıda Toplu İş Sözleşmesinde imzalar atıldı

Natura Gıda Toplu İş Sözleşmesinde imzalar atıldı

Natura Gıda San. ve Tic. A.Ş. (Golf Dondurma) ile Öz Gıda İş Sendikası arasında 6. Dönem işletme toplu iş sözleşmesi müzakere süreci sonuçlandı. Yaklaşık 550 sendika üyesi Natura Gıda çalışanını kapsayan ve kazanımlarla sonuçlanan toplu iş sözleşmesi 1 Temmuz 2023 ve 30 Haziran 2025 tarihleri arasında olmak üzere iki yıl süreyle geçerli olacak.

6 Ekim 2023 tarihinde yapılan son müzakereye, Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat, Adnan Gürsoy, Natura Gıda Genel Müdür Vekili Hasan Ali Soykan, İK ve Organizasyonel Gelişim Direktörü Mehmet Akif Yumuk, Fabrikalar İK ve Endüstriyel İlişkiler Müdürü Cem Terim, İK Operasyonel Müdürü Neşat Solak, TUGİS Endüsriyel İlişkiler Koordinatörü Altay Özgür, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya ve işyeri sendika temsilcilerimiz katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat yaptığı değerlendirmede “Başta Natura Gıda’nın değerli yöneticileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunar, neticenin sektörümüz ve çalışanlarımız için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 6 Ekim 2023 Cuma