Silivri Biskot Toplu İş Sözleşmesi Genel Başkanımızın Katılımıyla İmzalandı

Silivri Biskot Toplu İş Sözleşmesi Genel Başkanımızın Katılımıyla İmzalandı

Biskot Bisküvi Gıda San. ve Tic. A.Ş. çalışanları adına TÜGİS (Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası) ile Sendikamız arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri süreci 21 Ağustos 2023 tarihinde yapılan üçüncü oturumun ardından uzlaşıyla sona erdi.

Genel Başkanımız Halil Çukutli’nin katılımıyla düzenlenen imza töreninde; Pladis İK Grup Lideri Alper Kantar, Ülker İK Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Biskot Bisküvi Genel Müdürü Erkan Onar, Üretim Müdürü Soner Tuna, Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat, Adnan Gürsoy, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın ve Temsilcilerimiz yer aldı.

Sözleşmenin imzalanmasından sonra değerlendirmede bulunan Genel Başkanımız Halil Çukutli “Bugün üyemiz işçiler adına bir araya gelip sürdürdüğümüz müzakerelerde karşılıklı anlayış içerisinde iyi bir noktaya geldik. İmzaladığımız Toplu İş Sözleşmesiyle geldiğimiz noktada elde edeceğimiz rakamların ve ortaya çıkacak tablonun işletmemiz, sendikamız ve çalışanlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyor, başta Biskot yöneticileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yolculuğumuzun yeni bir dönemini başlatan toplu iş sözleşmemiz 01.07.2023-30.06.2025 tarihleri arasında geçerli olmak üzere 2 yıl süre ile yürürlükte kalacak.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 22 Ağustos 2023 Salı