Ak Nişasta toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı

Ak Nişasta toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı

Lüleburgaz / Kırklareli’nde kurulu Ak Nişasta çalışanlarını kapsayan 2. dönem toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlandı. Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ ile Ak Nişasta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Eviz arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi 1 Nisan 2023 ile 31 Mart 2025 tarihleri arasında yürürlükte olacak.

Fabrika toplantı salonunda gerçekleştirilen imza töreninde Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ ve Ak Nişasta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Eviz’in yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Ali İmran Eviz, Ak Nişasta Genel Müdürü Erdal Oruk, Genel Müdür Yardımcısı Murat Demir, İK Müdürü Özgür Tuna, Şirket Avukatı Mehmet Karataş, Çorlu Şube Başkanımız Cüneyt Aydın, Şube Başkan Yardımcımız Tanju Bilgi, Hukuk Müşavirimiz Av. Mecit Zeren ve Temsilcilerimiz yer aldı. 

Karadağ “Sözleşmemiz hayırlı olsun”
Genel Başkan Yardımcımız Karadağ; “Bugün Ak Nişasta ile 2023 ve 2025 yıllarını kapsayan ikinci dönem toplu sözleşmemizi değerli başkanım ile birlikte imzaladık. Sözleşme ile birlikte üyelerimiz adına sosyal yardım ve ücretlerde önemli kazanımlar elde ettik. Başta çalışanlarımıza, sendikamıza ve Ak Nişasta’ya hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 2023-2025 dönemini kapsayacak toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 25 Temmuz 2023 Salı