Ayvalık Vakıf Zeytinlikleri Toplu Sözleşmesi Anlaşmayla Sonuçlandı

Ayvalık Vakıf Zeytinlikleri Toplu Sözleşmesi Anlaşmayla Sonuçlandı

T.C. Vakıflar Genel Müdürlüğü Ayvalık Vakıf Zeytinlikler İşletme Müdürlüğü adına Türk Ağır Sanayi ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) ile Sendikamız Öz Gıda İş arasında 14 Nisan 2023 tarihinden itibaren yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri 16 Haziran 2023 tarihinde anlaşmayla sonuçlandı.

1 Ocak 2023 – 31 Aralık 2024 tarihleri arasında 24 ay geçerli olmak üzere Vakıf Zeytinlikleri işçileri adına imzalanan toplu sözleşmesi ile çalışanların ekonomik ve sosyal halklarında önemli kazanımlar elde edildi.

Vakıf Zeytinliklerinde çalışan 45 üyemiz işçiyi kapsayan iki yıl süre ile yürürlükte kalacak toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, “Varılan anlaşmadan dolayı büyük bir sevinç yaşıyoruz. Başta üyemiz işçiler olmak üzere işletmemiz ve sendikamız için hayırlı olmasını diliyor, attığımız imzaların bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Toplu iş sözleşmesi, Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Şerafettin Güler, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya ve Vakıf Zeytinlikleri yetkilileri arasında imzalandı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 16 Haziran 2023 Cuma