Atatürk Orman Çiftliği Toplu Sözleşmesinde mutlu son

Atatürk Orman Çiftliği Toplu Sözleşmesinde mutlu son

AOÇ (Atatürk Orman Çiftliği) ile Sendikamız Öz Gıda İş arasındaki 15. dönem toplu iş sözleşmesi Atatürk Orman Çiftliği Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Koç ile Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ arasında 2 Haziran Cuma günü imzalandı.

AOÇ toplantı salonunda Sendikamız ile AOÇ arasındaki 01.02.2023 – 31.01.2025 yürürlük süreli Toplu İş Sözleşmesi müzakeresine, AOÇ Genel Müdür Yardımcısı Koç ve Genel Başkan Yardımcımız Karadağ’ın yanı sıra Fabrikalar Müdürü Dr. Gökhan Özen, Personel ve Hizmetler Müdürü Osman Gürer, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Hukuk Müşavirimiz Av. Mecit Zeren, Tis Uzmanımız Muhammed Peçe ve İşyeri Sendika Temsilcilerimiz katıldı.
 
Karadağ; “Emek veren herkese teşekkür ediyorum”
 
İmza sonrası değerlendirmede bulunan Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, AOÇ ile yapılan 2 yıllık toplu sözleşmenin hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını dileyerek, İmzaladığımız sözleşme ile çalışma arkadaşlarımıza önemli bir kazanım sağlamış olduk. Sürecin başından itibaren emek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Varılan uzlaşmadan dolayı mutlu olduğunu ifade eden AOÇ Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Koç ise, Toplu İş Sözleşmesinin taraflara ve tüm çalışanlara hayırlı olmasını diledi.
 
Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 3 Haziran 2023 Cumartesi