ÇAYKUR TİS 2. oturumu Ankara’da yapıldı

ÇAYKUR TİS 2. oturumu Ankara’da yapıldı

Çaykur Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Bağlı İşyerleri'nde çalışan işçileri ilgilendiren, 01 Ocak 2023 ile 31 Aralık 2024 tarihleri arasını kapsayacak ve sendikamız ile Türk Ağır Sanayi ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) arasında süren 6. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin 2. oturumu 5 Mayıs 2023 tarihinde sendikamız genel merkezinde gerçekleştirildi.

Yapılan 2. oturuma, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu, Personel Şube Müdürü Yunus Tekiner, Personel Daire Başkanı İhsan Kabil, TÜHİS TİS Uzmanı Ahmet Sarıkaya, TİS Uzmanı Fahriye Arıkan, Sendikamız Genel Başkan Yardımcıları Tevfik Ali Hançeroğlu, Sultan Murat Karadağ, Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanımız Fatih Kandemir, Şube Başkan Yardımcıları Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Kazım Öksüz, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan ve Sendikamız Hukuk Müşaviri Av.Mecit Zeren katıldı.

Toplantıda, ilk oturumda görüşülemeyen idari maddelerin müzakere edilerek kabul edilmesine, kalan maddelerin ise ertelenerek bir sonraki oturumda görüşülmesine karar verildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 5 Mayıs 2023 Cuma