Kerpe Gıda 2. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'nde imzalar atıldı

Kerpe Gıda 2. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'nde imzalar atıldı

Kerpe Gıda San. ve Tic.A.Ş. ile sendikamız Öz Gıda İş arasında müzakeresi sürdürülen 2. dönem toplu iş sözleşmesi, Genel Başkanımız Halil Çukutli’nin katılımıyla 29 Nisan 2023 tarihinde imzalandı.

Çalışanların ekonomik ve sosyal durumları ile çalışma şartlarında iyileştirmeler sağlayan ve 01.01.2023 - 31.12.2024 tarihleri arasında 24 ay süre ile yürürlükte kalacak toplu sözleşmesi; Genel Başkanımız Halil Çukutli, Kerevitaş & YİB CEO Mert Altınkılıç, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İNCE, Kerevitaş&YİB&DFU İK Direktörü Murat Fikrettin Turan, Üretim Direktörü Murat Uğur Ardahanlı, İnsan Kaynakları Müdürü Alper Yılmazer, Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat, Adnan Gürsoy, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya ve Temsilcilerimizin katılımıyla yapılan son oturumun ardından anlaşma sağlandı.

İmza sonrası değerlendirmede bulunan Genel Başkanımız Halil Çukutli, “Kerpe Gıda ile toplu sözleşme görüşmelerimizi karşılıklı saygı ve anlayışla yürüterek tam mutabakatla sonuçlandırdık. Üyelerimizi memnun edecek bir sözleşmeye imza attığımıza inanıyorum. Ulaşılan neticenin işletmemiz, sendikamız ve her şeyden önce çalışanlarımız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 29 Nisan 2023 Cumartesi