Bakpiliç toplu sözleşmesinde anlaşma sağlandı

Bakpiliç toplu sözleşmesinde anlaşma sağlandı

Bakpiliç Entegre Tavukçuluk. A.Ş. işletmesinde ile Sendikamız arasında bir süredir devam eden toplam 540 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmesi 13 Mart 2023 Pazartesi günü yapılan anlaşma ile sonuçlandı. Bakpiliç ile sendikamız arasında imzalanan 2. dönem sözleşme 01.01.2023 – 31.07.2025 tarihleri arasında geçerli olmak üzere imzalandı.

Sözleşme, Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Bakpiliç Genel Müdürü S.Sedat Demirci, Av. Bekir Yücel, Genel Merkeze Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu tarafından imzalandı. Müzakerede, Bak Piliç İK Müdürü Aslı Eren, Av. Haydar Diktaş, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Hukuk Müşavirimiz Emre Barış ve İşyeri Baş Temsilcimiz Cemil Sarıkaya da yer aldı.

İmza sonrası bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, “inşallah bu sözleşme işletmemiz ve çalışanlarımız için hayırlara vesile olur. Taleplerimizi karşılayan Bakpiliç Genel Müdürü Sedat Demirci, Av. Bekir Yücel ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sözleşmemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 13 Mart 2023 Pazartesi