Tarım Kredi Süt Toplu İş Sözleşmesinde mutlu son

Tarım Kredi Süt Toplu İş Sözleşmesinde mutlu son

Sendikamız Öz Gıda İş ile Tarım Kredi Süt arasında sürdürülen TİS görüşmeleri, 24 Şubat 2023 tarihinde yapılan oturumun ardından anlaşmayla sonuçlandı. Üyelerimiz tarafından heyecanla beklenen Toplu İş Sözleşmesini; Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Ramazan Gülpolat, Adnan Gürsoy ve Tarım Kredi Süt Genel Müdürü Abdullah Oğul birlikte imzaladı.

Tarım Kredi Süt fabrikası toplantı salonunda sürdürülen müzakerelerde İK Müdürü Hüsamettin Güler, Hukuk Müşaviri Keziban Yasemin Deliağ, İzmir Şube Başkanımız İbrahim Otlak, Şube Başkan Yardımcımız Fedai Duru, Tis Uzman Yardımcımız Muhammet Peçe ve Temsilcilerimiz de hazır bulundu.

Hançeroğlu, “Alın teri ve emeğin kıymetini en iyi bilen sendikayız”
Atılan imzaların ardından toplu iş sözleşmesi hakkında değerlendirmede bulunan Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu; alın teri ve emeğin kıymetini en iyi bilen ve üyeleri için en iyi sözleşmeleri imzalayan bir sendikayız. Tarım Kredi Süt çalışanlarımızın mali ve sosyal hakları hususunda insan onuruna yakışan koşulların sağlanabilmesi için hep birlikte mücadele ettik. Toplu sözleşmenin başlangıcından itibaren süreci iyi niyetli olarak yürüten başta Genel Müdürümüz olmak üzere Tarım Kredi Süt yetkililerine teşekkür ederim. Görüşmelerin sözleşme masasında el sıkışarak bitmesinden mutluluk duyuyoruz. İmzaladığımız sözleşmenin, işletmemiz, sendikamız ve işçilerimiz için hayırlı olmasını diler, bu süreçte katkı veren herkese teşekkür ederim.” dedi.

Oğul; “Bu sürecin başarılı şekilde sonuçlanması hepimizi mutlu etmiştir”
Müzakerelerde hem işletmenin durumu hem de çalışanların çıkarlarını gözetecek en uygun şekilde toplu iş sözleşmesinin imzalandığını belirten Tarım Kredi Süt Genel Müdürü Oğul, bu sürecin başarılı şekilde sonuçlanmış olması hepimizi mutlu etmiştir. Sözleşmemizin işçi arkadaşlarımız ve tüm taraflar adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” temennisinde bulundu.
Yayımlanma Tarihi: 25 Şubat 2023 Cumartesi