İHE ve Hamidiye Su adına İBB ile imzalanan TİS imza töreni İstanbul’da gerçekleşti

İHE ve Hamidiye Su adına İBB ile imzalanan TİS imza töreni İstanbul’da gerçekleşti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Sendikamız Öz Gıda İş arasında, Hamidiye Kaynak Suları ve İstanbul Halk Ekmek fabrikası işletmelerinde çalışan işçi adına sürdürülen TİS görüşmelerinde sağlanan mutabakat imza töreni ile taçlandırıldı.

Toplu iş sözleşmesi ve ek protokol imza töreni İstanbul Halk Ekmek Genel Müdürü Okan Gedik, Hamidiye Kaynak Suları Genel Müdürü Hüseyin Çağlar, Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli ve Tevfik Ali Hançeroğlu’nun katılımıyla 7 Eylül 2022 tarihinde yapıldı.

Ahmet İsvan Halk Ekmek fabrikasında düzenlenen imza töreninde İstanbul Halk Ekmek Genel Müdür Yardımcıları Osman Akbalık, Erdoğan Sipahi, Berna Gönenli, İK Müdürü Ersin Kodal, Hamidiye Kaynak Suları Genel Müdür Yardımcısı Fatih Öztekin, İK Müdürü Volkan Kızıltaş, Endüstriyel İlişkiler ve Organizasyonel Gelişim Koordinatörü Ali Arzuman, TİS Yürütmeden Sorumlu Av. M.Ertürk Eras, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, Şube Başkan Yardımcımız Ünal Saraç ve işyeri temsilcilerimiz de hazır bulundu.

Törende konuşan Genel Başkanımız Mehmet Şahin, İstanbul Halk Ekmek ve Hamidiye Kaynak Sularında çalışan işçiler adına imzaladığımız toplu iş sözleşmesi ve ek protokol ile işçilerimizi enflasyona ezdirmemeye gayret ettik. İyi bir toplu iş sözleşmesine imza attığımıza inanıyorum. Sözleşmeye olumlu katkılarından dolayı başta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere, Halk Ekmek Genel Müdürü Okan Gedik ve Hamidiye Genel Müdürü Hüseyin Çağlar’a ve yöneticilerine teşekkür ediyor, sözleşmemizin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Halk Ekmek Genel Müdürü Gedik ve Hamidiye Kaynak Suları Genel Müdürü Çağlar ise, “İşveren olarak elimizdeki imkanları sonuna kadar değerlendirerek, ekonomik şartlar çerçevesinde verebileceğimiz en iyi ücreti verdik. Toplu iş sözleşmesinin tüm taraflara hayırlı olmasını dileriz" ifadelerini kullandılar.

İmza töreni sonrası Halk Ekmek Genel Müdürü Okan Gedik’in daveti üzerine yeni hizmete alınan Ahmet İsvan Halk Ekmek fabrikasını gezerek incelemelerde bulunan Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu ve Şube Başkanımız Emrah Akın, yetkililerden fabrika ve üretim hakkında bilgi aldılar.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 7 Eylül 2022 Çarşamba