CCC toplu sözleşmesinde anlaşma sağlandı

CCC toplu sözleşmesinde anlaşma sağlandı

Continental Confectionery Company (CCC) Çorlu Sakız ve Şekerleme fabrikası ile sendikamız arasında 4 Temmuz 2022 tarihinde başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, yapılan son oturumun ardından 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü yapılan anlaşma ile sonuçlandı.

İmzalanan 01.07.2022 -30.06.2024 tarihleri arasında 2 yıl süre ile yürürlükte kalacak toplu iş sözleşmesi ile çalışanların ekonomik ve sosyal halklarında önemli kazanımlar elde edildi.

Çukutli “Toplu sözleşmenin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum”
CCC ile bir süredir devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini anlaşma ile sona erdirip, imzalanmasından duyduğu memnuniyeti diye getiren Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli yaptığı değerlendirmede şunları söyledi;

“Sektörün önemli işletmelerinden CCC’de imzaladığımız toplu sözleşmeyle çalışanlarımızın iş barışı ve huzurunu sağlama adına iyi bir anlaşma olduğunu söyleyebilirim. Bunun gururu ve sevinci içindeyiz. Müzakere süresince, başta CCC’nin değerli yöneticilerinin bizlere karşı göstermiş olduğu mütevazi tavırları, güler yüzleri ve işçi kardeşlerimize verilen değerden ötürü teşekkür eder, neticenin başta üyelerimiz olmak üzere tüm taraflar için hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Müzakerelerde, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, CCC fabrika Genel Müdürü Önder Sami Atay, Pladis İK Grup Direktörü Alper kantar, Yıldız Holding EİK Müdürü Selçuk Saka, CCC İK Müdürü İsmail Bulgan,

Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Abdulhalik Damar, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, CCC İşyeri Baş Temsilcimiz Barış Odacı, Temsilcilerimiz İzzet İsen, Gamze Aşkın ve Ramazan Başar yer aldı.

Üyelerimiz bilgilendirildi
Anlaşma sonrası fabrikaya giderek üyelerimizle birlikte bir toplantı yapan İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, toplu iş sözleşmesinde varılan anlaşmanın detayları hakkında üyelerimize açıklamalarda bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 28 Temmuz 2022 Perşembe