Üyelerimizin hak ve kazanımlarını iyileştirme yönündeki çalışmalarımız devam ediyor…

Üyelerimizin hak ve kazanımlarını iyileştirme yönündeki çalışmalarımız devam ediyor…

Lesaffre Gıda ile sendikamız arasında ek protokol imzalandı

Özgörkey Gıda ile yapılan anlaşmanın ardından Lesaffre Gıda yöneticileri yapılan görüşme neticesinde üyemiz işçiler adına toplu iş sözleşmesi ek protokolü imzalandı.

Lesaffre Turguie Mayacılık Genel Müdürü Ünsal Yamaner, Ücret ve Yan Haklar Müdürü Murat Çelikten, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli ve Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat arasında 20 Haziran 2022 tarihinde imzalanan protokol ile toplu iş sözleşmesinde yer alan bazı ücret maddelerinde düzenlemeye gidildi.

Üyelerimizin hak, kazanım ve çalışma koşullarını iyileştirme yönündeki çalışmalarımızın devam ettiğini ifade eden Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, “Gündemde önemli yer tutan yüksek enflasyon ve günlük değişen ekonomik koşullar, emek camiası üzerinde ciddi baskı oluşturmaktadır. Bu baskıyı üyelerimiz üzerinden bir nebze olsun kaldırabilmek adına Özgörkey Gıda ile yaptığımız anlaşmanın ardından Lesaffre Maya ile de yaptığımız görüşmeler de olumlu neticelenmiştir.

Anlayış ve desteklerinden dolayı, Lesaffre Maya Genel Müdürü Ünsal Yamaner ve Ücret ve Yan Haklar Müdürümüz Murat Çelikten’e üyelerimiz ve sendikamız yönetim kurulu adına gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 20 Haziran 2022 Pazartesi