TARİŞ işletme toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı

TARİŞ işletme toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı

Sendikamız ile Tariş Üzüm Tarım Satış Kooperatifleri arasında bir süredir devam eden ve 280 işçiyi kapsayacak olan 01.01.2022 – 31.12.2023 yürürlük süreli işletme toplu iş sözleşmesi müzakereleri, 3 Mart 2022 tarihinde anlaşma ile sonuçlanarak imzalandı.

Tariş Alaşehir fabrikasında yapılan imza törenine, Tariş Üzüm Birliği Genel Müdürü Yurtcan Biryol ve Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ’ın yanı sıra, Üzüm Ürün Koordinatörü Mustafa Özer, Alaşehir Entegre Müdürü Selim Çakmak, Personel Şefi Veli Akçay, Muhasebe Şefi Şenol Korkusuz,

Genel Merkez Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, İşyeri Sendika Baş Temsilcimiz İzzet Ertürk ve İşyeri Sendika Temsilcimiz Sevgi Kargın katıldı.

İmza sonrası değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Tarafların memnuniyetiyle biten bu sürecin üyelerimize, sendikamıza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Tariş Üzüm birliği Genel Müdürü Yurtcan Biryol’da, Toplu İş Sözleşmesinin hayırlı olmasını ve varılan uzlaşmadan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesi, karşılıklı imzalanarak yürürlüğe girdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 4 Mart 2022 Cuma