Ülker Çikolata ile Önem Gıda Toplu İş Sözleşmesinde imzalar atıldı

Ülker Çikolata ile Önem Gıda Toplu İş Sözleşmesinde imzalar atıldı

Ülker Çikolata ve Önem Gıda San. ve Tic. A.Ş. işletmelerinde uygulanmak üzere TÜGİS (Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası) ile Sendikamız arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 1 Mart 2022 Salı günü yapılan anlaşma ile sonuçlandı.

Ülker Çikolata ve Önem Gıda işletmelerinde çalışan Öz Gıda İş sendikası üyesi 1.220 işçiyi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmeleri, 01.01.2022 – 31.12.2023 tarihleri arasında geçerli olmak üzere 2 yıl olarak imzalandı.

Görüşmede, Pladis Başkan Yardımcısı Kadir Kamadan, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Pladis Türkiye İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli, Pladis İK Grup Direktörü Alper Kantar, Ülker Çikolata Fabrika Direktörü Erkan Onar, İnsan Kaynakları Müdürü Selçuk Gözüyılmaz, Önem Gıda Fabrika Direktörü Murat Günay, Önem Gıda İnsan Kaynakları Müdürü Duygu Çelen,

Sendikamız adına Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Abdulhalik Damar, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın ve İşyeri Sendika Temsilcilerimiz hazır bulundu.

Üyelerimiz bilgilendirildi
Anlaşma sonrası fabrikaya giderek üyelerimizle birlikte bir toplantı yapan İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, toplu iş sözleşmesinde varılan anlaşmanın detayları hakkında üyelerimize açıklamalarda bulundu. Soruları cevaplandırdı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 2 Mart 2022 Çarşamba