Natura Gıda Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Natura Gıda Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Natura Gıda San. ve Tic. A.Ş. (Golf Dondurma) ile Öz Gıda İş Sendikası arasında 5. Dönem işletme toplu iş sözleşmesi müzakere süreci sonuçlandı. Yaklaşık 530 sendika üyesi Natura Gıda çalışanını kapsayan ve kazanımlarla sonuçlanan toplu iş sözleşmesi 1 Temmuz 2021 ve 30 Haziran 2023 tarihleri arasında olmak üzere iki yıl süreyle geçerli olacak.

10 Aralık 2021 tarihinde yapılan son müzakereye, Natura Gıda CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Akkaya, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Albaraka Türk yetkilisi Hasan Ali Soyhan, Fabrika İK Müdürü Cem Terim,

Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, TÜGİS temsilcisi Mehmet Koçak ve işyeri sendika temsilcilerimiz katıldı.

Sözleşme ile ilgili değerlendirmede bulunan Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, süreçle ilgili; “Başta Natura Gıda’nın değerli yöneticileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunar, neticenin sektörümüz ve çalışanlarımız için hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 11 Aralık 2021 Cumartesi