Biskot Bisküvi Toplu İş Sözleşmesinde imzalar atıldı

Biskot Bisküvi Toplu İş Sözleşmesinde imzalar atıldı

Karaman ilinde kurulu Biskot Bisküvi Gıda San. ve Tic. A.Ş. ile sendikamız Öz Gıda İş arasında bir süredir devam eden 1 Temmuz 2021 – 30 Haziran 2023 yürürlük süreli 3. Dönem Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri 15 Kasım 2021 tarihinde anlaşmayla sonuçlandı.

Biskot Bisküvi fabrikasında düzenlenen imza töreninde, Yıldız holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Unlu Mamuller Grup Başkan yardımcısı Kadir Kamadan, Pladis Türkiye İK Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli, Pladis İK Direktörü Alper Kantar, Biskot Üretim genel Müdürü İsmail Özturan, Biskot Bisküvi Fabrika İşletme Müdürü Melih Şahiner, İK Müdürü Abdullah İlhan,

Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Abdulhalik Damar, Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy, Şube Başkan Yardımcılarımız Süleyman Şahan, Adem Kara, Mehmet Tekin ve Temsilcilerimiz yer aldı.

İmza sonrası söz alan Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, imzalanan bu sözleşme ile her iki taraf için olumlu bir adım atıldığını belirterek, "Çalışanlarımızın iş barışı ve huzurunu sağlama adına iyi bir anlaşma olduğu kanaatindeyim. Çalışan arkadaşlara ve sendikamıza hayırlı, uğurlu olmasını dilerim" dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 16 Kasım 2021 Salı