Et ve Süt Kurumu TİS 2. oturumu yapıldı

Et ve Süt Kurumu TİS 2. oturumu yapıldı

Et ve Süt Kurumu adına Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) ile Sendikamız Öz Gıda İş arasında imzalanacak 01.04.2021-31.03.2023 yürürlük süreli 17. dönem işletme toplu iş sözleşmesi müzakeresinin ikincisi Öz Gıda İş toplantı salonunda yapıldı.

09 Temmuz 2021 tarihinde yapılan ilk oturumunun ardından Et ve Süt Kurumu, TÜHİS ve Sendikamız yetkilileri, 10 Ağustos 2021 tarihinde yapılan 2. oturumda yeniden bir araya gelerek toplu iş sözleşmesi maddeleri üzerinde görüşmelerini sürdürdüler.

Yapılan görüşmelerde teklif metninde yer alan bazı maddeler sendikamızın önerdiği şekliyle aynen kabul edilerek tutanak altına alınırken, taraflar ileri bir tarihte yeniden bir araya gelmeyi kararlaştırarak toplantıyı sona erdirdi.

TİS müzakere toplantısına, ESK 1. Hukuk Müşaviri V. Şeyhmus Hayrullah Karagöz, İnsan Kaynakları ve Yönetim Geliştirme Daire Başkan V. Şengül Güleşen, İşçi İşveren İlişkileri Şube Müdürü Zeynep İpek, Müşavir Nevin Azak, TÜHİS TİS Uzmanı Fahriye Arıkan,

Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Şube Başkan Yardımcımız ve ESK Genel Müdürlüğü İşyeri Sendika Baş Temsilcimiz İlhan Öztürk, Temsilcimiz Furkan Öcek, Sincan Kombina İşyeri Sendika Temsilcileri Hüseyin Yılmaz, Harun Asrak, Ümit Midiliç, Bingöl Kombina Temsilcimiz Orhan Korkutata, Diyarbakır Kombina Temsilcilerimiz Ahmet Dinç, Serhat Yiğit, Erzurum Kombina Temsilcilerimiz Murat Sarıca, Cemalettin Yavuz, Erzincan Kombina Temsilcimiz Yalçın Polat, Fatih İnci, Sivas Kombina Temsilcilerimiz Selahattin Selvi, Selahattin Demirci ve Van Kombina Temsilcimiz Osman Yıldırım katıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 11 Ağustos 2021 Çarşamba