Anjinomoto İzmir Güzelbahçe toplu sözleşmesinde mutlu son

Anjinomoto İzmir Güzelbahçe toplu sözleşmesinde mutlu son

Ajinomoto İstanbul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile sendikamız Öz Gıda İş arasında İzmir Güzelbahçe (Bizim Mutfak) lokasyonu için bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 8 Mayıs 2021 tarihinde varılan anlaşma üzerine imzalanarak yürürlüğe girdi.

Böylelikle Ajinomoto İstanbul Gıda'nın tüm Lokasyonlarında (İzmir Güzelbahçe, Kemalpaşa ve Eskişehir) 01.04.2021 - 31.03.2023 yürürlük süreli Toplu İş Sözleşmesi imzalanmış oldu.

Video Konferans yöntemi ile yapılan müzakerede, Ajinomoto İK’dan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Oya Güldalı, Üretim Planlama ve Lojistikten Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Münire Berna Portakal, İK Müdürü Sinem Zerey, İzmir Güzelbahçe Fabrika Müdürü Volkan Danışman, İzmir Kemalpaşa Fabrika Müdürü Ennder Işık, Eskişehir Fabrika Müdürü Selçuk Bayram, Av. Ayça Kortel,

Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli,  Şube Başkanımız Aytekin Kaya, TÜGİS Yetkilileri İsmail Kaan Sidar, Mehmet Koçak ve İşyeri Sendika Temsilcilerimiz yer aldı.

Yeni dönem Toplu İş Sözleşmesinin başta üyelerimiz olmak üzere sendikamız Öz Gıda İş ve işverenimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 9 Mayıs 2021 Pazar