Anjinomoto İstanbul Gıda’da toplu sözleşmesinde imzalar atıldı

Anjinomoto İstanbul Gıda’da toplu sözleşmesinde imzalar atıldı

Ajinomoto İstanbul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile sendikamız Öz Gıda İş arasında Eskişehir ve İzmir Kemalpaşa lokasyonlarında geçerli, 01.04.2021 - 31.03.2023 yürürlük süreli toplu iş sözleşmesi 3 Mayıs 2021 tarihinde imzalandı.

Video Konferans yöntemi ile yapılan müzakerede, Ajinomoto İK’dan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Oya Güldalı, Üretim Planlama ve Lojistikten Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Münire Berna Portakal, İK Müdürü Sinem Zerey, İzmir Güzelbahçe Fabrika Müdürü Volkan Danışman, İzmir Kemalpaşa Fabrika Müdürü Ennder Işık, Eskişehir Fabrika Müdürü Selçuk Bayram, Av. Ayça Kortel,

Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, TÜGİS Yetkilileri İsmail Kaan Sidar, Mehmet Koçak ve İşyeri Sendika Temsilcilerimiz yer aldı.

Pandemi nedeniyle dünya genelinde yaşanan bu zor süreçte Ajinomoto işçisi günün ekonomik ve sosyal şartlarına göre ücret ve sosyal haklarda önemli kazanımlara kavuştu. Yeni dönem Toplu İş Sözleşmesinin başta üyelerimiz olmak üzere sendikamız Öz Gıda İş ve işverenimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 4 Mayıs 2021 Salı