Kellogg’s Toplu İş Sözleşmesinde mutlu son

Kellogg’s Toplu İş Sözleşmesinde mutlu son

İstanbul’da faaliyet gösteren gıda devi Kellogg’s Med ile Gıda sektörünün öncü sendikalarından olan Öz Gıda İş Sendikası arasında bir süredir devam eden 8. dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri, çalışanların lehine birçok kazanımlarla imzalandı.

01 Ocak 2021 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında 2 yıl süre ile geçerli olacak toplu iş sözleşmesi, Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Kellogg’s Med Fabrika Genel Müdürü Burcu Yazıcı, Fabrika Müdürü Selin Akyol, İK Müdürü Şiva Çağdaş, Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcımız Cemal Öztürk, İşyeri Sendika Temsilcilerimiz ve Tügis Yetkilisi Mehmet Koçak’ın katılımı ile 6 Nisan 2021 tarihinde imza altına alındı.

Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili açıklamada bulunan Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, “Pandemi nedeniyle hem ekonomik hem de sosyal olarak sıkıntılı bir dönemi yaşadığımız bir süreçte, Kellogg’s Med toplu iş sözleşmesini üyelerimiz lehine önemli kazanımlar elde ederek imzalamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplu iş sözleşmemizin başarılı bir şekilde sonuçlanmasında emeği geçen başta yönetim kurulumuza, işverenimize, şube başkanım ve yöneticilerine, işyeri temsilcilerime teşekkür ederim. Sözleşme hepimize hayırlı olsun” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 7 Nisan 2021 Çarşamba