Besaş Halk Ekmek TİS müzakerelerinde 3. oturum tamamlandı

Besaş Halk Ekmek TİS müzakerelerinde 3. oturum tamamlandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Besaş Halk Ekmek fabrikası ile Sendikamız Öz Gıda İş arasında yürütülen Toplu İş Sözleşmesi müzakerelerinin üçüncü oturumu 26 Şubat 2021 tarihinde yapıldı.

Yapılan müzakereye, işveren adına; Besaş Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demir, Genel Müdür Hakkı Gülşen, İKA Yöneticisi Eyüp Dündar, Hukuk Müşaviri Niyazi Topçu, Mali İşler Yöneticisi ihsan Işık,

Sendikamız adına; Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, Şube Başkan Yardımcımız Mehmet Birinci, Hukuk Müşavirimiz Av. Mecit Zeren, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan ve işyeri sendika temsilcimiz Emin Sevinç katıldı.

01.01.2021 -31.12.2022 tarihleri arasında 2 yıl süre ile yürürlükte kalacak toplu iş sözleşmemizin 3. oturumunda “teklif metninde” yer alan idari maddelerin kabul edilmesine kalan diğer maddelerin ise ertelenerek bir sonraki oturumda görüşülmesine karar verildi.

Toplantı sonunda üyelerimiz ile bir araya gelen Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, müzakerenin gidişatı hakkında bilgilendirmede bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 2 Mart 2021 Salı