ÇAYSAN 4. Dönem Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

ÇAYSAN 4. Dönem Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Doğu Karadeniz Çay Entegre A.Ş. ÇAYSAN ile Sendikamız Öz Gıda İş arasında 2021-2022 yürürlük süreli 4. dönem toplu iş sözleşmesi Çaysan toplantı salonunda 17 Şubat 2021 tarihinde törenle imzalandı.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim onur konuğu olarak katıldığı imza töreninde, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Çaysan Yönetim Kurulu Başkanı Dilaver Demir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rahmi Şenkaya, Genel Müdür Osman Kakşi, Rize Şube Başkan Yardımcılarımız Necdet Hacıosmanoğlu, Fatih Kandemir ve ÇAYSAN işçileri de hazır bulundu.

Mücadeleden asla vazgeçmememiz gereken bir dönemdeyiz
Toplu sözleşme görüşmelerindeki katkılarından dolayı Çaysan Yönetim Kurulu Başkanı Dilaver Demir ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Tüm dünya olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Ülkemize sahip çıkmamız gereken, mücadeleden de asla vazgeçmememiz gereken bir dönemdeyiz. Yaşanan kriz ve pandemi koşullarına rağmen başarılı bir sözleşmeye imza attık diye düşünüyorum. Gelecekte de daha güzel toplu sözleşmelere imza atacağımıza da yürekten inanıyorum. Bu sözleşmeyi imzalanma aşamasına getiren şube yönetimine, temsilcilerimize, çalışanlara ve işvereni temsilen katılan heyete şahsım ve sendikam adına ayrıca teşekkür ediyorum. Sözleşmemiz çalışanlarımıza, işyerimize ve teşkilatımıza hayırlı olsun” dedi. 

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 18 Şubat 2021 Perşembe