Della Gıda toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlandı

Della Gıda toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlandı

Della Gıda Cola Turka ve Saka Su işletmesi adına müzakereleri yürüten TÜGİS (Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası) ile Sendikamız Öz Gıda İş arasında bir süredir görüşmeleri devam eden Toplu İş Sözleşmesi'nde 2 Ocak 2020 tarihinde anlaşma sağlandı.

Video Konferans yöntemi ile yapılan 01.10.2020-31.09.2022 tarihleri arasında geçerli olacak Toplu İş Sözleşmesi, yapılan 3. oturumun sonunda daha önce uzlaşılamayan maddeler üzerinde varılan anlaşma neticesinde imza altına alınarak yürürlüğe girdi.

Müzakereye; Cola Turka Fabrika Direktörü Mustafa Ersoz, Saka Su Fabrika Direktörü Ayhan Balcı, İK Direktörü Nezir Yalçınkaya, İK Yöneticisi Şaban Çetin,

Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Sakarya Şube Başkanımız Hayati Özer, Şube Başkan Yardımcılarımız Cüneyt Demir, Yavuz Filcan, İşyeri Sendika Temsilcilerimiz ve Tügis Yetkilisi Mehmet Koçak katıldı. 

Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, anlaşma sonrası yaptığı konuşmada, gıda sektörü alanında Türkiye’nin bilinen ve tanınan markaları adına yapılan 2 yıllık toplu sözleşmemiz taraflara hayırlı olsun. Hem kazanımlarıyla hem de elde edilen mali ve sosyal haklarıyla beklentilerimizi karşılayacak bir sözleşme oldu. Amacımız, temennimiz tüm çalışanlarımızın hayat standartlarını daha da arttırmak. Bu anlamda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.” dedi. 

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 3 Şubat 2021 Çarşamba