Muradiye Su ile ilk toplu iş sözleşmemiz anlaşmayla sonuçlandı

Muradiye Su ile ilk toplu iş sözleşmemiz anlaşmayla sonuçlandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Muradiye Su İşletmesi ile Sendikamız Öz Gıda İş arasında bir süredir sürdürülen birinci dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 16 Aralık 2020 tarihinde anlaşma ile sonuçlandı.

Muradiye Su işletmesinde çalışan 70 üyemiz işçiyi kapsayan ilk toplu iş sözleşmesi, 1 Ocak 2021- 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olmak üzere 2 yıllık bir süreyi kapsayacak.
Video Konferans yöntemi ile yürütülen müzakerelerde Muradiye Su Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bektaş, Genel Müdür Muhammed Çiftçi, Muhasebe Yöneticisi Mustafa Tetik, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ ve Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya yer aldı.

İmzaların atılmasından sonra konuşan Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, ilk kez imzalanan sözleşmemizin süreci, sonucu, hükümleri ve kazanımlarıyla Muradiye Su çalışanlarına, sendikamıza ve işletmemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, masada iyi niyetini ortaya koyan işverenimize görüşmelerdeki olumlu ve özverili yaklaşımları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 17 Aralık 2020 Perşembe