Atlas Gıda ile toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı

Atlas Gıda ile toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı

Atlas Gıda Pazarlama San. ve Tic. A.Ş. işletmesinde çalışan sendikamız üyesi işçiler için bir süredir sürmekte olan toplu iş sözleşme görüşmeleri 25 Kasım 2020 tarihinde anlaşmayla sonuçlandı.

01.07.2020-30.06.2022 tarihleri arasında iki yıl süre ile yürürlükte kalacak toplu iş sözleşmesi, video konferans yöntemi ile bir araya gelen taraflar arasında mutabakata varılarak yürürlüğe kondu.

Müzakerelere; Pladis Türkiye İnsan Kaynakları Başkan Yrd. Faruk Gözleveli, Pladis Unlu Mamuller Başkan Yardımcısı Kadir Kamadan, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Atlas Gıda, Reform Gıda ve Ankara Ülker Genel Müdürü Ergün Carus, Pladis İnsan Kaynakları Direktörü Alper Kantar, Fabrika Direktörü Halil Murat Yılmaz, Yıldız Holding EİK Müdürü Selçuk Saka, Tügis Yetkilisi Mehmet Koçak,

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, Genel Başkan Danışmanı Abdulhalik Damar, Gebze Şube Başkanı Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcımız Cemal Öztürk ve Temsilcilerimiz katıldı.

Yeni dönem toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyen Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, sözleşme müzakereleri boyunca yapıcı ve uzlaşmacı tavırlarından dolayı Atlas Gıda yönetimine teşekkür ederek, sözleşmenin taraflara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 27 Kasım 2020 Cuma