Ayvalık Vakıf Zeytinlikleri işçileri ilk toplu sözleşmesine kavuştu

Ayvalık Vakıf Zeytinlikleri işçileri ilk toplu sözleşmesine kavuştu

Sendikamızın yeni örgütlendiği T.C. Vakıflar Genel Müdürlüğü Ayvalık Vakıf Zeytinlikler İşletme Müdürlüğü işletmesi ile bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmelerinde 4 Kasım 2020 tarihinde anlaşmaya varıldı.

1 Ağustos 2020 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında 29 ay geçerli olmak üzere Vakıf Zeytinlikleri işçileri adına imzalanan toplu sözleşmesi ile işçiler pek çok sosyal hakka ilk kez kavuştular.

Vakıf Zeytinliklerinde çalışan 40 üyemiz işçiyi kapsayan iki yıl süre ile yürürlükte kalacak toplu iş sözleşmesinin ilk kez imzalandığını söyleyen Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, “Vardığımız mutabakattan dolayı büyük bir sevinç yaşıyoruz. Başta işçilerimiz olmaz üzere işletmemiz ve sendikamız için hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Attığımız imzalar bereketli ve hayırlı olsun.” diye konuştu.

Toplu iş sözleşmesi, Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya ve Vakıf Zeytinlikleri yetkilileri arasında imzalandı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 6 Kasım 2020 Cuma