İstanbul Halk Ekmek’te resmi arabulucu toplantısı yapıldı

İstanbul Halk Ekmek’te resmi arabulucu toplantısı yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Halk Ekmek fabrikası ile sendikamız arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde doğan uyuşmazlığın çözümüne ilişkin resmi arabulucu toplantısı 5 Kasım 2020 tarihinde video konferans yöntemi ile yapıldı.

Resmi Arabulucu Prof.Dr. Ahmet Selamoğlu’nun nezdine yapılan toplantıya, İHE Genel Müdürü Okan Gedik, İştirakler İK Endüstriyel İlişkiler ve Organizasyonel Gelişim Koordinatörü Ali Arzuma, İHE Genel Müdür Yardımcısı Osman Akbalık, İK Müdürü Mustafa Honi, Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Zeki Toslu, Şube Başkan Yardımcımız Ünal Saraç, Eğitim ve Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Tis Uzmanımız Elif Karacan Yılmaz ve Kartal Halk Ekmek Temsilcilerimiz Hanifi Öztürk, Güven Sönmez, Cebeci Halk Ekmek Temsilcilerimiz Abdullah Yeşilyurt, Ali Çam ve Mehmet Temel katıldı.

Yapılan toplantıda, uyuşmazlık konusu maddeler bir kere de arabulucu nezdinde görüşüldü. Maddeler üzerinde yapılan genel değerlendirmeden sonra uyuşmazlık konusu olan maddeler üzerinde anlaşma sağlanamaması üzerine ileri bir tarihte tekrar toplantı yapılması konusunda mutabık kalındı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 5 Kasım 2020 Perşembe