İHE ve Hamidiye Su toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ikinci oturumu yapıldı

İHE ve Hamidiye Su toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ikinci oturumu yapıldı

Sendikamızın örgütlü olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Hamidiye Su ile İstanbul Halk Ekmek işletmelerinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ikinci oturumu 24 Ağustos 2020 tarihinde İstanbul’da yapıldı.

Müzakerelere, Endüstriyel İlişkiler ve Organizasyonel Gelişim koordinatörü Ali Arzuman, İstanbul Halk Ekmek Genel Müdür Yardımcısı Osman Akbalık, İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Honi, Cebeci Halk Ekmek İşletme Müdürü Asım Gökçegöz, Av. Ertürk Eras, Av. Ebru Er Yozukmaz, EİK Uzmanı Damla Demir Avınca,

Hamidiye İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Serpil Ulusoy, Genel Müdür Sertaç Mustafa Nişli, Genel Müdür Yardımcısı Cem Görkem Özarpacı,

Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Zeki Toslu, Hukuk Müşavirimiz Av. Mecit Zeren, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, İstanbul Halk Ekmek ve Hamidiye Kaynak Suları işyeri sendika temsilcilerimiz katıldı.

İstanbul Halk Ekmek ve Hamidiye Kaynak Suları adına yapılan müzakerelerde teklif metninde yer alan bazı idari maddeler üzerinde anlaşma sağlandı. Bir sonraki toplantının ise 3 Eylül 2020 tarihinde yapılması kararlaştırıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 25 Ağustos 2020 Salı