Slava Süt ile Sendikamız Öz Gıda İş ilk toplu iş sözleşmesini imzaladı

Slava Süt ile Sendikamız Öz Gıda İş ilk toplu iş sözleşmesini imzaladı

Slava Süt ile Sendikamız Öz Gıda İş arasında 23 Mart 2020 tarihinde başlayan birinci dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Slava Süt bünyesinde çalışan yaklaşık 150 sendika üyesi çalışanı kapsayan toplu iş sözleşmemiz, 1 Temmuz 2020 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında otuz ay süreyle geçerli olacak.

Sendikamız Genel Merkezinde 18 Ağustos 2020 tarihinde imzalanan sözleşme, Slava Süt Genel Müdürü Mustafa Hayri Kundakçı, Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Slava Süt Hukuk Müşaviri Ahmet Önder Çiçek ve Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy tarafından imzalandı.

Hançeroğlu: sözleşmemiz hayırlara vesile olsun
İmza sonrası bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, başta ücret ve sosyal yardım olmak üzere üyelerimize idari, mali ve sosyal alanda birçok yeni hak kazandıran toplu iş sözleşmesinin Slava Süt’te imzalanan ilk sözleşme olduğunu söyledi.

Karaman’ın önemli firmalarından birinde örgütlenmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Hançeroğlu “masada iyi niyetini ortaya koyan işverenimize görüşmelerdeki olumlu ve özverili yaklaşımları için teşekkür ediyor, bugün burada imzaladığımız ilk sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Slava Süt Genel Müdürü Kundakçı; Bu işyerinde huzur var
İşyerimizin gerçek sahipleri olan çalışanlarımızın huzurlu olması bizim birinci önceliğimizdir diyen Slava Süt Genel Müdürü Mustafa Hayri Kundakçı, “Biz çalışanlarımızla birlikte büyük ve güçlü bir aileyiz” dedi.

Yapılan müzakereler sonucunda sözleşmemizi imzalıyor olmaktan dolayı öncelikle mutluluğumu ifade etmek isterim diyen Kundakçı, Sendika yetkilileri ile birlikte Slava Süt’te çalışan arkadaşlarımızın daha huzurlu olabilmeleri, refah seviyelerini artırabilmeleri adına bu sözleşmeyi imzalıyoruz. Sözleşmenin personelimize ve şirketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.                          

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 18 Ağustos 2020 Salı