Ülker Çikolata ile Önem Gıda Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı

Ülker Çikolata ile Önem Gıda Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı

Ülker Çikolata ve Önem Gıda San. Ve Tic. A.Ş. işletmelerinde uygulanmak üzere TÜGİS (Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası) ile Sendikamız arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 9 Temmuz 2020 Perşembe günü yapılan anlaşma ile sonuçlandı.

Ülker Çikolata ve Önem Gıda işletmelerinde çalışan Öz Gıda İş sendikası üyesi 1.220 işçiyi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmeleri, 01.01.2020 – 31.12.2021 tarihleri arasında geçerli olmak üzere 2 yıl olarak imzalandı.

Video konferansla görüşme
Toplu iş sözleşmesi anlaşmasının sağlandığı toplantı, salgın nedeniyle İstanbul I Nolu Şube Başkanlığımızdan ve Ülker Çikolata, Önem Gıda ile TÜGİS’ten katılımlarla video konferans yoluyla yapıldı.

Görüşmede, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Pladis Türkiye İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli, Pladis İK Grup Direktörü Alper Kantar, Ülker Çikolata Başkan Yardımcısı Kadir Kamadan, Yıldız Holding İK Müdürü Selçuk Saka, Fabrika Direktörü Erkan Onar, İnsan Kaynakları Müdürü Selçuk Gözüyılmaz, Önem Gıda Fabrika Direktörü Murat Günay, Önem Gıda İnsan Kaynakları Müdürü Duygu Çelen, TÜGİS Yetkilisi Mehmet Koçak,

Sendikamız adına Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Zeki Toslu, Şube Başkan Yardımcımız Emrah Akın, Ülker Çikolata Baş Temsilcimiz Murat Keskin ve İşyeri Sendika Temsilcilerimiz hazır bulundu.

Sözleşmede anlaşmaya varılmasının ardından Ülker Çikolata’ya giderek işçilere açıklamalarda bulunan İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Zeki Toslu, başta sendika yöneticilerimiz ve işverenlerimiz olmak üzere, işçi temsilcilerimize ve mesai arkadaşlarıma yapmış olduğumuz sözleşmenin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle de; pandemi sürecinde üstün bir performansla, canla başla çalışan tüm mesai arkadaşlarıma da yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 9 Temmuz 2020 Perşembe