Genel Başkanımız, Tarım Kredi Yem Toplu İş Sözleşmesi Müzakerelerine Katıldı

Genel Başkanımız, Tarım Kredi Yem Toplu İş Sözleşmesi Müzakerelerine Katıldı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Sendikamız Genel Merkezinde gerçekleştirilen Tarım Kredi Yem Toplu İş Sözleşmesi müzakereleri 3. toplantısına katıldı.

Öz Gıda İş Sendikasının işletmelerini rakip olarak görmediğini dile getiren Genel Başkanımız Mehmet Şahin, “Sendikamızın genel politikası, işçi-işveren ilişkilerini rekabet alanı, birbirimizi güçsüz kılma olarak değil, birlikte çalışma ve sosyal ortaklık kurma üzerine kuruludur. İşçi-işveren ilişkilerini ‘Kazan-Kazan’ anlayışı üzerine inşa etmek istiyoruz. O yüzden bu işletmenin geleceği bizi de yakından ilgilendiriyor” dedi.

Görüşmelerin her iki taraf için de hayırlı olması dileğinde bulunan Şahin, “Tarım Kredi Yem Holding yöneticilerinin yakın ilgi ve iş birliğinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Tarım Kredi Yem Sanayi ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Bağlı işyerleri ile sendikamız arasında imzalanacak toplu iş sözleşmesinin üçüncü oturumu, 14 Ocak 2020 tarihinde Sendikamız Genel Merkez toplantı salonunda yapıldı.

TİS müzakere toplantısına, Genel Başkanımız Mehmet Şahin’in yanı sıra, Tarım Kredi Yem Genel Müdürü Hasan Fehmi Kınay, Tarım Kredi Yem Holding İnsan Kaynakları Direktörü Yahya Altınkaya, İK Yöneticisi Yasin Balcı, Tarım Kredi Yem Genel Müdür Yardımcısı Ömer Musa, İnsan Kaynakları Müdürü Ferhat Erdoğan, Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Sultan Murat Karadağ, Hukuk Müşavirimiz Av. Mecit Zeren, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Genel Merkez İşyerleri Sorumlumuz Hasan Çiloğlu, Basın Müşavirimiz Ayhan Alimli ve Uzmanımız Zeynep Vildan Gündoğan katıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 14 Şubat 2020 Cuma