Upfield İstanbul Gıda sözleşmesinde mutlu son

Upfield İstanbul Gıda sözleşmesinde mutlu son

Upfield İstanbul Gıda A.Ş ile sendikamız Öz Gıda İş arasında bir süredir devam eden 2020-2022 yürürlük süreli Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri, 10 Şubat 2020 tarihinde imzalanan anlaşma ile noktalandı.

İmzalanan 2 yıl süreli TİS imza töreninde, Upfield İK direktörü Müjdat Koç, İK müdür yardımcısı Kaan Tutuk, Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Çorlu Şube Başkanımız Cüneyt Aydın, Şube Başkan Yardımcılarımız Tanju Bilgi, Engin Yılmaz, Gökhan Yıldırım, Selim Eryavuz ve İşyeri Temsilcilerimiz hazır bulundu.

Atılan imzalar sonrası sözleşmeyle ilgili görüş beyan eden Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Türkiye'nin örnek toplu iş sözleşmelerinden birini imzaladıklarını belirtip, “Ülkemizin kalkınma ve gelişiminin en önemli itici güçlerinden biri olan markamız büyüdükçe Türkiye'miz, coğrafyamız, bölgemiz ve geleceğimiz de büyüyor. Markamızı büyüten en önemli faktör ise hiç şüphesiz gece gündüz demeden, bu duyarlılıkla çalışan Upfield ailesinin çok kıymetli çalışanlarıdır. Bu sözleşmeyi imzalanma aşamasına getiren şube yönetimine, temsilcilere, uzmanlara, çalışanlara ve işvereni temsilen katılan heyete şahsım ve sendikam adına teşekkür ediyorum. Sözleşmemiz çalışanlarımıza, işyerimize ve teşkilatımıza hayırlı olsun” dedi. 

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 12 Şubat 2020 Çarşamba