Ak Gıda toplu iş sözleşmesinde anlaşma tamam

Ak Gıda toplu iş sözleşmesinde anlaşma tamam

Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi olarak gıda sektöründe faaliyet gösteren Karaman Ak Gıda ile sendikamız Öz Gıda İş arasında iki yılı kapsayan yeni dönem toplu iş sözleşmesi 3 Şubat 2020 tarihinde imzalandı.

İmza töreninde, Ak Gıda İK grup müdürü Mustafa Deniz, Fabrika müdürü Melih Şahiner, İK Direktörü Erkan Güngör Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy, Şube Başkan Yardımcımız Süleyman Şahan, TÜGİS Yetkilisi Mehmet Koçak ve İşyeri Temsilcilerimiz hazır bulundu.

Gıda sektöründe uzun yıllardır devam eden karşılıklı sosyal diyalog ve uzlaşma temeliyle sağladığımız çalışma barışının diğer sendikalara da örnek olduğuna dikkat çeken Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Ak Gıda işletmesinde 2020 ve 2021 yıllarında geçerli olacak toplu iş sözleşmesi sürecini, karşılıklı anlaşmayla sonuçlandırdık. 23 Aralık 2019’da başlayan müzakerelerimiz, toplam 3 görüşmenin ardından, 3 Ocak 2020 tarihinde tamamlandı. İmzaladığımız toplu iş sözleşmesi işletmemize ve tüm camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 4 Şubat 2020 Salı