Aynes Gıda'da 2. Dönem toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı

Aynes Gıda'da 2. Dönem toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı

Sendikamız Öz Gıda İş ile bugün dolaylı olarak 250 bin kişiye ekonomik fayda sağlayan ve 34 ülkeye ihracat yapar hale gelen Türkiye'nin öncü ve köklü işletmeleri arasında yer alan Aynes Gıda San. ve Tic. A.Ş. arasında bir süredir devam eden ve yaklaşık 1.000 üyemiz adına yürütülen toplu sözleşme müzakerelerinde uzlaşma sağlandı.  

Yolculuğumuzun yeni bir dönemini başlatan 2. dönem toplu iş sözleşmemiz 01.01.2020-31.12.2022  tarihleri arasında geçerli olmak üzere 3 yıl olarak imzalandı.

Sözleşmenin imzalanmasından önce kısa bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu “Karşılıklı anlayış içerisinde işyerimizin var olması ve verimli bir şekilde faaliyetlerini yürütmesi anlayışıyla bir araya geldik. Çalışanlarımızın iş barışı ve huzurunu sağlama adına iyi bir anlaşma olduğu için sözleşme sürecinde başta Aynes Gıda işvereni ve işveren temsilcileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eder, çalışan arkadaşlarımıza, Öz Gıda İş ve Aynes Gıda ailesine hayırlara vesile olsun" ifadelerini kullandı.

Sözleşme, Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Aynes Gıda CEO'su Murat Hocalar, İnsan Kaynakları Müdürü Murat Yılmaz, Genel Merkeze Bağlı İşyerleri Sorumlumuz Hasan Çiloğlu ve Aynes, Şirket Avukatı Keziban Yasemin Deliağa tarafından imza altına alındı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 11 Ocak 2020 Cumartesi