Reform Gıda sözleşmesinde anlaşma sağlandı

Reform Gıda sözleşmesinde anlaşma sağlandı

Reform Gıda Pazarlama San. Ve Tic. A.Ş. işletmesinde uygulanmak üzere TÜGİS (Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası) ile Sendikamız arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 13 Kasım 2019 Çarşaba günü yapılan anlaşma ile sonuçlandı. Sözleşme 01.07.2019 – 30.06.2021 tarihleri arasında geçerli olmak üzere 2 yıl olarak imzalandı.

Sözleşmenin imzalanmasından önce kısa bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, “Masaya yapıcı ve makul taleplerle oturduk. Bu yaklaşımımıza işveren tarafından da karşılık verildi. Böylece ülkemizin en önemli kurumlarından Reform Gıda’da TİS anlaşmasını karşılıklı iyi niyet adımları atarak bağıtladık. Ülkedeki koşullar dikkate alındığında iyi bir sözleşme imzaladık. Üyelerimizin maddi ve sosyal haklarını düzenleyen bu toplu iş sözleşmesinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sözleşme Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Abdulhalik Damar, Unlu Mamuller Başkan Yardımcısı Nazmi Civil, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Pladis İnsan Kaynakları Yardımcısı Faruk Gözleveli ve TÜGİS yetkilisi Tarafından imzalandı. İmza törenine Fabrika Genel Müdürü İsmail Özturan, Pladis İnsan Kaynakları Direktörü Alper Kantar, Fabrika İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Bulgan, Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcılarımız Cemal Öztürk, İbrahim Otlak, Temsilcilerimiz ve çalışanlar da katıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 15 Kasım 2019 Cuma