AOÇ’de Toplu Sözleşme İmza Töreni

AOÇ’de Toplu Sözleşme İmza Töreni

AOÇ (Atatürk Orman Çiftliği) ile Sendikamız Öz Gıda İş arasındaki 14. dönem toplu iş sözleşmesi Atatürk Orman Çiftliği Genel Müdürü Yener Yıldırım ile Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu arasında imzalandı.

AOÇ toplantı salonunda Sendikamız ile AOÇ arasındaki 01.02.2019 – 31.01.2021 yürürlük süreli Toplu İş Sözleşmesi imza törenine, AOÇ Genel Müdürü Yener Yıldırım, Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, AOÇ Genel Müdür Yardımcısı Halis Türkoğlu, Hukuk Müşaviri Aslı Peker Gürdal, İK Müdürü Osman Gürer, Musahabe Mali İşler Müdürü Mustafa Tezcan, Süt Fabrikası Müdürü Şahin Durna, Meyve Suyu Fabrikası Müdürü Dr. Gökhan Özen, Ticaret Müdürü Dr. Ayhan Koç, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek ve İşyeri Sendika Temsilcilerimiz katıldı.

İmzaların atılması öncesinde konuşma gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, AOÇ ile yapılan 2 yıllık toplu sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Veren elin alan elden üstün olduğunu söyleyen Hançeroğlu, sendikacılar olarak biz kendimizi kurumun ortağı olarak görmekteyiz. Sorumluluğumuzu da bu çerçevede görüyoruz. AOÇ daha çok kazanacak ve ileri gidecektir. Masada karşılıklı görüşmeler sonucu toplu iş sözleşmemizi gerçekleştirdik. Taraflara hayırlı olsun” diye konuştu.

AOÇ Genel Müdürü Yener Yıldırım da konuşmasında, Toplu İş Sözleşmesinin hayırlı olmasını ve varılan uzlaşmadan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Ücretlerde ve sosyal haklarda yapılan artışın kayda değer olduğunu söyleyen Yıldırım, “Daha fazla zam yapmayı arzu ederdik ama kurumun imkanlarını sonuna kadar kullanarak çalışanlarımız için en iyisini sağlamaya çalıştık. İnşallah beklentileri karşılamışızdır” dedi.

Konuşmaların ardından AOÇ çiftliğinde sendikamız üyesi 75 kişiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde karşılıklı imzalar atıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 14 Haziran 2019 Cuma