Unmaş sözleşmesinde imzalar atıldı

Unmaş sözleşmesinde imzalar atıldı

Unmaş Unlu Mamuller San. ve Tic. A.Ş. ile Sendikamız arasında bir süredir görüşmeleri devam eden Toplu İş Sözleşmesinde imzalar atıldı.

18 Mart 2019 tarihinde taraflarca imza altına alınan Unmaş Ankara ve İstanbul fabrikalarını kapsayan Toplu İş sözleşmesi, 01.01.2019 – 31.12.2020 tarihleri arasında iki yıl süre ile yürürlükte kalacak.

Unmaş toplantı salonunda yapılan müzakerelere, Unmaş Unlu Mamulleri Ankara Fabrika Genel Müdürü Caner Bayıralan, EİK’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, EİK Grup Müdürü Selçuk Saka, İK Direktörü Tayfun Arkun, EİK ve Geliştirme Direktörü Tolga Sarıtaş, İK Müdürü Meral Tatar, Ülker Grubu Hukuk Müşaviri Mehmet Koçak,

Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Genel Başkan Danışmanımız Abdulhalik Damar, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcımız Cumhur Bedeş ve İşyeri Sendika Temsilcilerimiz katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Unmaş yetkililerine teşekkür ederek, toplu iş sözleşmesinin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 21 Mart 2019 Perşembe