PNS Pendik Nişasta'da sözleşme imzalandı

PNS Pendik Nişasta'da sözleşme imzalandı

PNS Pendik Nişasta ile Sendikamız Öz Gıda İş arasında sürdürülmekte olan 8. dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, 19 Mart 2019 tarihinde yapılan son toplantıda anlaşma ile sonuçlandı.

İmzalanan 8. Dönem Toplu İş Sözleşmesi 01.01.2019 - 31.12.2020 tarihleri arasını kapsamak üzere iki yıl olarak imzalandı.

19 Mart 2019 Salı günü PNS Pendik fabrikasında yapılan müzakerelerde anlaşma ile sonuçlanan son toplantıda, Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli’nin yanı sıra İşletme Direktörü Ömer Faruk Balcı, EİK’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, EİK Kurulu Grup Müdürü Selçuk Saka, İK Direktörü Ali Üyük, İK Sorumlusu Erhan Aslan, Ülke Grubu Hukuk Müşaviri Mehmet Koçak, Genel Başkan Danışmanımız Abdulhalik Damar, Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcılarımız Cumhur Bedeş, Cemal Öztürk, işyeri sendika temsilcilerimiz ve çalışanlar yer aldı.

Yeni dönem sözleşmemizin çalışanlarımıza ve işletmelerimize hayırlı olmasını diler, sözleşmenin başarı ile sonuçlanmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 21 Mart 2019 Perşembe