Batı Unlu Mamullerinde Sözleşme Sevinci

Batı Unlu Mamullerinde Sözleşme Sevinci

Turgutlu Manisa’da faaliyet gösteren Batı Unlu Mamulleri San. ve Tic. A.Ş. işletmesinde çalışan işçileri kapsayacak 01.01.2019-31.12.2020 tarihleri arasında 2 yıl süre ile yürürlükte kalacak 1. dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 25 Aralık 2018 tarihinde anlaşma ile sonuçlandı.

Müzakerelere, Yıldız Holding Endüstriyel İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, İnsan Kaynakları Direktörü Tayfun Arkun, Endüstriyel İlişkiler ve Geliştirme Direktörü Tolga Sarıtaş, Endüstriyel İlişkiler Gurup Müdürü Selçuk Saka, Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Genel Başkan Danışmanımız Abdülhalik Damar, Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcılarımız Cumhur Bedeş, İbrahim Otlak ve işyeri sendika temsilcilerimiz katıldı.

Toplu iş sözleşmesini ''ortak gelecek'' anlayışıyla hareket ederek imza altına alındığını söyleyen Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Batı Unlu Mamulleri ile Sendikamız arasında bir ilk olan ve iki yıllık dönemi kapsayacak toplu iş sözleşmesinin sendikamıza, üyelerimize ve Batı Unlu Mamullerine hayırlı olması dileğinde bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 7 Ocak 2019 Pazartesi